Sjajna atmosfera

Šuker: "Drago nam je što smo razveselili brojne navijače"

28.05.2017.

Šuker: "Drago nam je što smo razveselili brojne navijače"
Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nije skrivao zadovoljstvo nakon povijesne utakmice protiv Meksika, prve koju je hrvatska reprezentacija odigrala na tlu Sjeverne Amerike.

Više tisuća hrvatskih navijača došlo je iz svih krajeva SAD-a i Kanade u Los Angeles kako bi prisustvovali povijesnom susretu, a njihovo zadovoljstvo zbog dolaska hrvatske reprezentacije još je osnaženo izvrsnom predstavom i pobjedom Hrvatske protiv Meksika od 2:1.

Foto: Drago Sopta/HNS

"Jako sam ponosan ovime što smo vidjeli danas jer smo razveselili zaista velik broj Hrvata koji su došli iz cijele Amerike na ovu utakmicu. Ne znam koliko mi je ljudi reklo proteklih dana što im znači dolazak reprezentacije i zato je bilo prekrasno vidjeti slavlje igrača i navijača nakon ove lijepe pobjede. Naša je obveza misliti i na sve naše navijače u inozemstvu, kojima je upravo nogometna reprezentacija jedna od najboljih i najvažnijih spona s domovinom. Upravo zato su svi na stadionu mogli osjetiti vrlo snažnu emociju danas. Što drugo dodati, hvala svima koji su nam pomogli da se ovdje osjećamo tako dobrodošlo, organizatorima, domaćinima, i posebno našim vjernim navijačima", poručio je nakon utakmice predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri