Hrvati na krovu Europe

VIDEO - Štulec: "Odigrali na visokoj razini", Adžić: "Bilo je fenomenalno"

10.07.2017.

VIDEO - Štulec: "Odigrali na visokoj razini", Adžić: "Bilo je fenomenalno"
Foto: UEFA / Sportsfile

Po povratku u domovinu s osvojenim trofejem Kupa regija, kapetan Željko Štulec i strijelac ključnog pogotka Toni Adžić podijelili su svoje dojmove.

NS Zagreb osvojio je naslov najbolje amaterske momčadi Europe finalnom pobjedom nad irskim Munster/Connachtom (1:0) na završnom turniru u Istanbulu.

"Hvala svima, jer svi smo odigrali na visokoj razini. Bilo je teško, sparno, 12 dana nismo bili kod kuće, ali svi su nas sada dočekali i presretni smo. Ne možemo opisati ovaj doživljaj", poručio je kapetan Željko Štulec nakon povratka u Zagreb.

Hrvatski je predstavnik odlično odradio kvalifikacije, a potom je u Turskom upisao tri pobjede i remi u četiri utakmice.

"U kvalifikacijama u Mađarskoj također smo dominirali - imali smo sve tri pobjede uz gol-razliku 12:0 - te sam imao dobar osjećaj prije puta u Tursku. Činilo se da bismo mogli do velikog rezultata, i to se naposljetku ostvarilo", dodao je Štulec.

Toni Adžić postigao je ukupno tri pogotka u Istanbulu, uključujući i onaj u finalu.

"Hvala stručnom stožeru, suigračima i trenerima. Bili smo odlična momčad, držali smo se zajedno. Uživao sam, bilo je to odlično iskustvo. Jako sam zadovoljan svojom igrom i postignutim pogocima, a fenomenalno je bilo zabiti i u finalu", ispričao je.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri