Hrvatski amaterski nogomet na visokoj razini

VIDEO - Gričar: "Deset prekrasnih dana"

10.07.2017.

VIDEO - Gričar: "Deset prekrasnih dana"
Foto: UEFA / Sportsfile

Izbornik NS Zagreba Tomislav Gričar govorio je o velikom uspjehu svoje momčadi, osvajanju Uefinog Kupa regija.

Hrvatski amaterski nogomet dugo će pamtiti istanbulsku završnicu Kupa regija. NS Zagreb osvojio je naslov najboljeg u Europi.

"Bilo je to deset prekrasnih dana. Dojam je tim snažniji što smo prvu utakmicu remizirali, a potom pobijedili u preostala tri susreta. Imam samo najljepše riječi, od kampa do ponašanja i igre naših dečki, a na kraju i o proslavi na brodu i povratku u Zagreb", rekao je izbornik Tomislav Gričar.

Ovaj uspjeh, kaže, odražava kvalitetu hrvatskog amaterskog nogometa.

"Smatram da u amaterskom nogometu imamo još dvadesetak igrača koji su zavrijedili biti na završnom turniru. Hrvatski amaterski nogomet na visokoj je razini, imamo odlične lige, i možda nam je čak najteže proći hrvatske kvalifikacije za Kup regija".

U ovogodišnjem finalu ponovno su se susreli predstavnici Hrvatske i Republike Irske. Prije dvije godine u Dublinu slavili su Irci, također 1:0.

"Irci su imali četiri ista igrača, govorili su o revanšu, ali ja ne volim tako govoriti u nogometu. No, recimo da smo se revanširali na isti način i sada nam slijedi zasluženi odmor", zaključio je Gričar.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri