Blizu 50.000 posjetitelja

Multimedijski centar HNS-a obilježio dvije godine rada

20.07.2017.

Multimedijski centar HNS-a obilježio dvije godine rada
Foto: Drago Sopta/HNS

Informativno - multimedijski centar (IMC) Hrvatskog nogometnog saveza "Budi ponosan" danas obilježava dvije godine otkako je otvoren.

Hrvatski nogometni savez je 20. srpnja 2015. godine na atraktivnoj poziciji u centru Zagreba otvorio IMC "Budi ponosan", čime je hrvatski nogomet dobio mjesto na kojem se slave najveći uspjesi i zaslužni pojedinci hrvatskog nogometa.

U prvoj godini rada, kroz HNS-ov centar prošlo je 20.000 posjetitelja, a u drugoj godini zabilježen je dodatni rast ionako impresivne brojke. Naime, ovih dana očekuje se 25.000 posjetitelj(ica), za koju prigodu je pripremljen i odgovarajući dar.

"Možemo zaista biti ponosni na ostvarene brojke, u dvije godine kroz ovaj centar prošlo je 45.000 posjetitelja. Dolazi nam izuzetno veliki broj stranih posjetitelja, među kojima u ljetnim mjesecima prednjače Japanci, Kinezi, Korejci, Amerikanci, Australci, Španjolci i Talijani, dok za vrijeme Adventa ima puno gostiju iz raznih europskih država. Povećao se broj dolazaka iz osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske, na što smo posebno ponosni jer u tim prigodama imamo priliku dječacima i djevojčicama ukratko pokazati bogatu povijest i uspjehe hrvatskog nogometa", izjavio je voditelj centra Boris Durlen i dodao:

"I strani i domaći gosti posebno vole pogledati slavne utakmice hrvatske reprezentacije, kako one koje pamtimo po veselju tako i one koje pamtimo po suzama. S naše strane, trudit ćemo se i dalje imati uvijek i neki aktualan kutak u kojem se može vidjeti nešto novo, a svim posjetiteljima pružiti što bolju uslugu."

U Informativno-multimedijskom centru, koji je zamišljen kao nogometni stadion, posjetitelji mogu dobiti brojne informacije o povijesti hrvatskih reprezentacija, nastupima reprezentativaca, vidjeti hrvatske dresove kroz povijest ili, primjerice, birati najljepše golove ili najdraže utakmice hrvatske reprezentacije.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri