Izuzetan rezultat hrvatskih klubova

Šuker: "Čestitke svima na rezultatu za pamćenje"

04.08.2017.

Šuker: "Čestitke svima na rezultatu za pamćenje"
Foto: Getty Images

Idealan rasplet 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka odnosno Europsku ligu, u kojem su sva četiri hrvatska predstavnika izborila play-off fazu natjecanja u kojem nastupaju, razveselio je svakog ljubitelja nogometa u Hrvatskoj. 

Hrvatski prvak Rijeka kapitalizirao je prednost pogotka u gostima za prolaz protiv Red Bull Salzburga, Dinamo je zadržao prednost protiv Odda, Osijek je još jednom svladao veliki PSV, a Hajduk se uspješno obračunao s Brondbyjem.

Zadovoljstvo ostvarenim rezultatima podijelio je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker:

"Čestitam našoj 'četvorci' na sjajnim postignućima, ovo je briljantan rezultat, rezultat za pamćenje! Trebamo biti uistinu ponosni na ove uspjehe, nikada nismo imali četiri kluba u play-offu europskih natjecanja. Svi zaslužuju pohvale, od igrača preko struke do rukovodstva klubova - bravo za svakoga tko je dao doprinos ovakvim rezultatima."

"Tri puna stadiona ovoga tjedna i radost koju smo vidjeli na tim tribinama svjedoče koliko Hrvati vole nogomet, koliko građanima znače nogometni uspjesi njihovog kluba, i kolika je vrijednost hrvatskog klupskog nogometa. Svjedoci smo jedne nogometne euforije kojoj svoj značajan obol daju i mediji i navijači stvarajući pozitivnu atmosferu - sada se jasno vidi što to znači za igrače na terenu. Sretno našim klubovima na ždrijebu u Nyonu i u sljedećem pretkolu - prema onome što su do sada pokazali, za nikoga nije nedostižna ni grupna faza natjecanja. Nastavimo sanjati!", poručio je predsjednik Saveza, Davor Šuker.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri