Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Ulaznice

Zajedno do Rusije

Ulaznice za Kosovo
od ponedjeljka i na
maksimirskim
blagajnama

28.08.2017.
Ulaznice za Kosovo od ponedjeljka i na maksimirskim blagajnama
foto: HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • RSS

Ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Kosova u subotu u Zagrebu mogu se od ponedjeljka nabaviti i na blagajnama maksimirskog stadiona.

Vatrene do kraja kvalifikacija čekaju još četiri utakmice u kojima će pokušati zadržati prvo mjesto u skupini i tako izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Rujanski raspored Hrvatskoj donosi ogled s reprezentacijom Kosova u Zagrebu (2. rujna u 20:45 sati) te dvoboj s Turskom u Eskişehiru (5. rujna u 20:45 sati po hrvatskom vremenu).

Ulaznice za obje utakmice mogu se kupiti putem interneta, a ulaznice za susret protiv Kosova mogu se od ponedjeljka, 28. kolovoza, kupiti i na blagajnama stadiona Maksimir.

HRVATSKA - KOSOVO

Zagreb, stadion Maksimir, 2. rujna 2017., 20.45 sati

POVEZNICAUlaznice za hrvatske navijače
POVEZNICAUlaznice za kosovske navijače

Tribina / cijena ulaznice

Tribina Sjever-dolje / 30 kuna
Tribina Sjever-gore / 30 kuna
Tribina Istok / 50 kuna 
Tribina Zapad dolje / 100 kuna
Tribina Zapad VIP sredina / 150 kuna

Tribina Jug (za kosovske navijače) / 30 kuna

Ulaznice je moguće putem interneta kupiti na portalu za ulaznice do 1. rujna u 12:00 sati. Blagajne stadiona Maksimir bit će otvorene od 28. kolovoza od 10:00 do 18:00 sati. Pozivamo sve navijače da svoje ulaznice osiguraju što ranije, kako bi izbjegli gužve na blagajnama stadiona.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše pet (5) ulaznica. Kupac ulaznica za sve tribine osim tribine Jug (namijenjene kosovskim navijačima), mora biti hrvatski državljanin. Osim svojih podataka kupac je dužan dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani. 

NAPOMENA KOSOVSKIM NAVIJAČIMA

Veselimo se dolasku velikog broja kosovskih navijača u Zagreb te će Hrvatski nogometni savez učiniti sve da se osjećaju dobrodošlo i ugodno na stadionu Maksimir.

Zbog propisa Fife pod čijom ingerencijom se organiziraju Europske kvalifikacije te Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, HNS je kao organizator dužan napraviti jasno odvajanje između domaćih i gostujućih navijača. Iz tog razloga, tribina Jug predviđena je za sve navijače s obilježjima Kosova i kosovske reprezentacije. Slijedom toga, navijačima s kosovskim obilježjima neće biti dopušten ulazak i boravak na ostalim tribinama te organizator zadržava pravo da ih udalji s tribine bez povrata novca za ulaznicu.

Sve navijače s kosovskim obilježjima molimo da poštuju ovakvu proceduru te tako podrže nastojanja da utakmicu učinimo istinskim nogometnim spektaklom i pritom izbjegnemo bilo kakve disciplinske postupke prema hrvatskoj i kosovskoj reprezentaciji.

POVEZNICAPoseban kanal prodaje ulaznica za kosovske navijače

TURSKA - HRVATSKA

Eskisehir, stadion Eskisehir Yeni Atatürk, 5. rujna 2017., 21.45 sati (po lokalnom vremenu)

POVEZNICAUlaznice za hrvatske navijače

Cijena ulaznice: 35 kuna

Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem interneta na portalu za ulaznice.

Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica.

Zamjena vouchera na ulazu u hrvatski sektor na stadionu bit će moguća od 19:15 sati na dan utakmice (po lokalnom vremenu)

Pravo na kupovinu Internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca). 

Jedna (1) osoba može kupiti najviše pet (5) ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

Rok za kupnju ulaznica je 3. rujna do 12:00 sati odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica.

Naglašavamo kako je kupnja ulaznica za hrvatske navijače za utakmicu protiv Turske moguća isključivo putem internetskih stranica Hrvatskog nogometnog saveza te da hrvatskim navijačima neće biti moguće na blagajnama stadiona kupiti ulaznice ili pristupiti stadionu bez vouchera.

Sustav vouchera

Kupnja ulaznica za ovu utakmicu organizirana je sustavom vouchera. Kupac će za sve osobe za koje kupuje ulaznice putem e-maila dobiti posebni voucher na kojemu će biti ispisano ime, prezime i broj putovnice ili osobne iskaznice vlasnika vouchera. Voucher se iz e-maila (ili s korisničke stranice) treba ispisati te se takav može razmijeniti za originalne ulaznice na stadionu, na poziciji neposredno ispred sektora namijenjenog hrvatskim navijačima.

Razmjena će se moći obaviti u predviđeno vrijeme (gore navedeno) na dan utakmice do početka utakmice isključivo osobno i pojedinačno svatko na koga glasi voucher uz predočenje putovnice ili osobne iskaznice koja je upisana prilikom kupnje ulaznica.

Ako se prilikom preuzimanja ulaznice ustanovi da broj putovnice ili osobne iskaznice koji je unesen kod kupnje ne pripada osobi koja je navedena uz nju, ili je unesen izmišljeni ili nepostojeći broj putovnice, ulaznica neće biti izdana, a kupac neće moći ostvariti povrat novca.

Još vijesti

 • Obavijest o ulaznicama za susret Vatrenih s Peruom

  04.01.2018.

  Obavijest o ulaznicama za susret Vatrenih s Peruom

  Prijateljska utakmica između Perua i Hrvatske bit će odigrana 23. ožujka u Miamiju, a prodaja ulaznica organizirana je u dvije faze. U sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, Vatreni će pod...

 • Poznati kapaciteti tribina za hrvatske navijače

  12.12.2017.

  Poznati kapaciteti tribina za hrvatske navijače

  FIFA je potvrdila kapacitete navijačkih tribina na svim utakmicama FIFA Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji. Sve zemlje sudionice SP-a imaju pravo na osam posto prodajnog kapaciteta svakog pojedinog...

 • Prijave za kupnju ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

  04.12.2017.

  Prijave za kupnju ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

  Od utorka 5. prosinca 2017. do srijede 31. siječnja 2018. godine otvoren je portal za prijavu za kupnju ulaznica za hrvatske navijače za utakmice FIFA Svjetskog prvenstva u Rusiji. U ovoj fazi...

 • Maksimirski stadion gotovo rasprodan

  09.11.2017.

  Maksimirski stadion gotovo rasprodan

  Na dan utakmice Hrvatske i Grčke, preostao je tek manji broj raspoloživih ulaznica za maksimirske tribine. Do četvrtka oko 13:00 sati prodano je ukupno 29.358 ulaznica za večerašnji okršaj Vatrenih s...