Prvo fokus na Kosovo, tek onda na Tursku

Pašalić: "Hrvatska ima možda i najbolji vezni red Europe"

30.08.2017.

Pašalić: "Hrvatska ima možda i najbolji vezni red Europe"
Foto: Drago Sopta/HNS

Vatreni odrađuju treći dan priprema za dvoboje s Kosovom i Turskom, a Mario Pašalić spreman je pomoći možda i najboljem veznom redu u Europi.

Hrvatska - Kosovo
Kvalifikacije za SP 2018., Skupina I.
2. rujna 2017., 20:45
Stadion Maksimir, Zagreb.
Ulaznice

Još tri dana dijele hrvatsku nogometnu reprezentaciju od novog nastupa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. U subotu, 2. rujna, na Maksimir će istrčati nacionalna selekcija Kosova, a Vatreni će tražiti tri boda s kojima bi ostali na čelnoj poziciji Skupine I.

Mario Pašalić na okupljanje je došao kao novi igrač ruskog prvaka, Spartaka iz Moskve.

"Prvi dojam je u redu i zadovoljan sam. Odmah sam počeo igrati, uhvatio sam kontinuitet, jedino nam rezultati u derbijima nisu najbolji. Pokušat ćemo uhvatiti pozitivan niz u narednim utakmicama i vratiti se u prošlogodišnju formu. Jedva čekam okusiti i Ligu prvaka. Vidio sam se i s Ćorlukom, njegov oporavak teče po planu", poručio je.

Konkurencija u veznom redu Hrvatske izrazito je snažna, a svi su spremni dati svoj doprinos.

"Drago mi je što sam u reprezentaciji, a svi znamo kakva imamo imena, da imamo možda i najbolji vezni red u Europi. Ja treniram, a izbornik će odlučiti što je najbolje za prvu jedanaestoricu. Budemo li protiv Kosova pravi, na 100 posto, mislim da problema neće biti. Na gostovanju u Skadru pokazali smo kako treba igrati takve utakmice. U Turskoj će biti nezgodno, no treba se prvenstveno fokusirati na Kosovo", dodao je Pašalić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri