Hrvatskoj je mjesto na SP-u

Barišić: "Vatreni su veliki profesionalci i odlični ljudi"

30.08.2017.

Barišić: "Vatreni su veliki profesionalci i odlični ljudi"
Foto: Drago Sopta/HNS

Borna Barišić, lijevi branič Osijeka, marljivo trenira s hrvatskom reprezentacijom i spreman je dati svoj obol ukoliko mu izbornik Čačić ukaže povjerenje.

Hrvatska - Kosovo
Kvalifikacije za SP 2018., Skupina I.
2. rujna 2017., 20:45
Stadion Maksimir, Zagreb.
Ulaznice

Nakon što je odradio vrlo dobre europske nastupe u dresu svog Osijeka, Borna Barišić priključen je reprezentaciji za nadolazeće kvalifikacijske susrete s Kosovom i Turskom.

"Zadovoljan sam svojom formom i europskim uspjesima Osijeka, premda ostaje žal za plasmanom u Europsku ligu. U reprezentaciji je uistinu lijepo, u društvu tako velikih igrača i profesionalaca, odličnih ljudi. Njihov se profesionalizam vidi na svakom koraku, a osim toga odmah su me prihvatili i u sjajnom sam odnosu sa svima. Neće biti treme dobijem li priliku, ja sam spreman i jedva čekam subotu. Pivarić mi je zdrava konkurencija, dobri smo si i na terenu i van njega, a sve priče o odlasku u Dynamo prošla su stvar", ispričao je Barišić u srijedu.

Hrvatska je prošle godine Kosovo svladala 6:0, a kako će biti ove subote na Maksimiru?

"Neće biti lako ni protiv Kosova, svi danas igraju nogomet. Nama se bodovi smatraju unaprijed upisanima, no mi toj utakmici pristupamo maksimalno ozbiljno. Bitan nam je susret za samopouzdanje pred Tursku te ćemo dati 100 posto. O Turcima nismo još previše razgovarali, a stručni stožer sigurno već ima dobre zamisli", kaže Barišić.

"Hrvatska je moćna, puna igrača koji igraju u velikim klubovima. Ova se reprezentacija može i treba se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo, a tamo može napraviti veliki rezultat", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri