Pozitivni pogled u budućnost

Vrsaljko: "Ozljeda je iza mene, a atmosfera je odlična"

31.08.2017.

Vrsaljko: "Ozljeda je iza mene, a atmosfera je odlična"
Foto: Drago Sopta/HNS

Po oporavku od ozljede, Šime Vrsaljko ponovno je s Vatrenima i maksimalno je spreman za nadolazeće oglede s Kosovom i Turskom.

Hrvatska - Kosovo
Kvalifikacije za SP 2018., Skupina I.
2. rujna 2017., 20:45
Stadion Maksimir, Zagreb.
Ulaznice

Među izabranicima Ante Čačića opet se nalazi i Šime Vrsaljko, desni branič Atletico Madrida koji se proteklih mjeseci oporavljao od teže ozljede te se početkom nove sezone uspješno vratio na travnjak.

"Osjećam se super. Ozljeda je iza mene i spreman sam za nove izazove kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Vjerujem da mogu izdržati obje nadolazeće utakmice. Ozlijedio sam se u ključnom razdoblju, ali ne osvrćem se, nego gledam u budućnost, i to vrlo pozitivno", rekao je Vrsaljko.

Hrvatska će u Zagrebu dočekati Kosovo, a potom odlazi na noge Turskoj.

"Obje su utakmice važne i tako ćemo im pristupiti. Uvjeren sam da ćemo pružiti svoj maksimum te pobijediti u oba dvoboja. Sigurno će biti teško i protiv Kosova, oni su motivirani, a napravili su nam više šansi od bilo kojeg drugog suparnika", upozorio je.

Povratak u reprezentativno okruženje brzo mu je izmamio osmijeh na lice.

"Atmosfera je odlična. Ozbiljno treniramo i izvrsno se zabavljamo, i to je ključ svega. To je recept za nove pobjede i uspjehe u reprezentaciji", istaknuo je Šime Vrsaljko.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri