Hrvatska - Kosovo

Na dan utakmice prodaja ulaznica na Kvaternikovom trgu

01.09.2017.

Na dan utakmice prodaja ulaznica na Kvaternikovom trgu
Foto: Drago Sopta/HNS

Obavještavamo zainteresirane navijače kako će na dan utakmice Hrvatska - Kosovo, u subotu 2. rujna, prodaja ulaznica za hrvatske navijače biti organirana na Trgu Eugena Kvaternika, a za kosovske na ulazu na tribinu Jug.

Kako zbog Fifinih propozicija na dan utakmice nije moguća prodaja ulaznica na stadionu, Hrvatski nogometni savez organizirat će prodaju ulaznica za domaće navijače na Trgu Eugena Kvaternika. Blagajne će biti otvorene od 12 sati do početka utakmice.

Ulaznica ima još uvijek za sve tribine, a cijene su sljedeće:

Tribina / cijena ulaznice

Tribina Sjever-dolje / 30 kuna
Tribina Istok / 50 kuna
Tribina Zapad dolje / 100 kuna
Tribina Zapad VIP sredina / 150 kuna

Jedna (1) osoba može kupiti najviše pet (5) ulaznica. Osim svojih podataka kupac je dužan dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice.

NAPOMENA KOSOVSKIM NAVIJAČIMA

Tribina / cijena ulaznice

Tribina Jug (za kosovske navijače) / 30 kuna

Posebnom dozvolom delegata utakmice ulaznice samo za kosovske navijače će se prodavati na samom ulazu na tribinu Jug od 18 sati do početka utakmice.

Veselimo se dolasku velikog broja kosovskih navijača u Zagreb te će Hrvatski nogometni savez učiniti sve da se osjećaju dobrodošlo i ugodno na stadionu Maksimir.

Zbog propisa Fife pod čijom ingerencijom se organiziraju Europske kvalifikacije te Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, HNS je kao organizator dužan napraviti jasno odvajanje između domaćih i gostujućih navijača. Iz tog razloga, tribina Jug predviđena je za sve navijače s obilježjima Kosova i kosovske reprezentacije. Slijedom toga, navijačima s kosovskim obilježjima neće biti dopušten ulazak i boravak na ostalim tribinama te organizator zadržava pravo da ih udalji s tribine bez povrata novca za ulaznicu.

Sve navijače s kosovskim obilježjima molimo da poštuju ovakvu proceduru te tako podrže nastojanja da utakmicu učinimo istinskim nogometnim spektaklom i pritom izbjegnemo bilo kakve disciplinske postupke prema hrvatskoj i kosovskoj reprezentaciji.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri