Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Izazovna organizacija utakmice

Zahvala Hrvatskog
nogometnog saveza

03.09.2017.
Zahvala Hrvatskog nogometnog saveza
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski nogometni savez uputio je zahvalu svima koji su dali svoj doprinos da organizacijski izazovna utakmica Hrvatska - Kosovo prođe u najboljem redu, a za dobar završni osjećaj pobrinuli su se hrvatski nogometaši koji su s 1:0 svladali Kosovo.

Najveća hvala ide hrvatskim navijačima koji su po subotnjem pljusku došli dati podršku Hrvatskoj, a potom i u nedjelju ponovno dali Vatrenima vjetar u leđa u nastavku prekinute utakmice. Ponosni smo što je utakmica prošla bez ijednog incidenta. Uistinu, idemo #ZajednoDoRusije!

Hrvatski nogometni savez čestita svima koji su sudjelovali u organizaciji utakmice koja je zbog prekida bila organizacijski veliki izazov. Usprkos kratkom vremenu omogućenom za organizaciju utakmice, susret je prošao u najboljem redu.

Zahvaljujemo Ministarstvu unutarnjih poslova, Ravnateljstvu policije i Policijskoj upravi zagrebačkoj te zaštitarskoj tvrtki Sokol Marić, koji su zajedničkim snagama u nekoliko sati osigurali sigurnost na utakmici. Nadalje, zahvaljujemo djelatnicima GNK Dinamo i osobama zaduženima za stadion Maksimir zbog velikog truda koji su uložili tijekom subotnje noći i nedjeljnog jutra kako bi travnjak bio adekvatan za igru.

Konačno, zahvaljujemo i tvrtkama partnerima Saveza koje su uključene u organizaciju utakmice, Hrvatskoj radioteleviziji te svim volonterima koji su dali svoj doprinos organizaciji.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Brazil - Hrvatska

03.06.2018.