Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Ulaznice

Hrvatska - Kosovo

Obavijest o povratu
novca za
neiskorištene
ulaznice

07.09.2017.
Obavijest o povratu novca za neiskorištene ulaznice
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Ovim putem obavještavamo navijače s neiskorištenim ulaznicama za utakmicu Hrvatska - Kosovo o načinu povrata novca za vrijednost kupljene ulaznice.

Hrvatski nogometni savez omogućit će povrat novca svim navijačima koji su imali kupljenu ulaznicu za susret Hrvatska - Kosovo, a nisu je iskoristili u nedjelju 3. rujna kada je odigran nastavak utakmice prekinute u subotu.

Ovisno o načinu na koji su ulaznice kupljene, postoje tri opcije za povrat novca:

1. Kartično plaćanje

Ako su ulaznice kupljene bankovnom karticom, kupcima će automatski biti uplaćen povrat novca na istu karticu do kraja rujna.

2. Uplata na račun

Ako su ulaznice kupljene uplatom na račun, svi kupci će do 15. rujna biti pojedinačno obaviješteni putem e-maila o daljnjim koracima potrebnima da bi ostvarili povrat novca.

3. Gotovina

Ako su ulaznice kupljene gotovinom na blagajni, povrat novca moći će ostvariti na blagajni stadiona Maksimir u petak 15. rujna te u subotu 16. rujna u radnom vremenu od 12:00 do 20:00 sati. Za povrat novca potrebno je predočiti osobni dokument s kojim je ulaznica kupljena, s time da nije potrebno doći osobno već taj osobni dokument ili njegovu presliku može predočiti druga osoba.

Još vijesti