Važni dani Slaven Belupa

Veterani HNS-a uveličali dvije klupske obljetnice

09.09.2017.

Veterani HNS-a uveličali dvije klupske obljetnice
Foto: Arhiva HNS

U sklopu obilježavanja 110. obljetnice osnivanja NK Slavena i 20. godišnjice ulaska Slaven Belupa u Prvu hrvatsku nogometnu ligu na koprivničkom su stadionu prijateljski susret odigrali momčad Slaven Belupa koja je prije dva desetljeća ušla u prvoligaško društvo i Selekcija veterana HNS-a.

Uspješniji su bili veterani HNS-a i pobijedili 4:2, a više od 2.000 gledatelja moglo je vidjeti niz lijepih akcija koje su podsjetile na njihove nekadašnje uspješne nastupe, dok je početni udarac izveo legendarni i najstariji igrač Slavena Vinko Zember, kojemu je prigodne poklone uručio predsjednik kluba Hrvoje Kolarić.

Strijelci za Slaven Belupo bili su Oliver Drvosek-Kihas i Ivan Mesić, dok je tri pogotka za goste postigao Vidović, a jedan Čivrag.

Foto: Arhiva HNS

Za veterane Slaven Belupa utakmicu su započeli Bulić, Brčić, Međimorec, Kadović, Poldrugač, Omrčen-Čeko, Tetec, Havaić, Drvosek-Kihas, Ž. Kobaš, Lončarević, a još su igrali L. Kobaš, Kišiček, Štefulj, Sertić, Ogrizović, Dodik, R. Ferenčina, Županac i Mesić. Trener je bio Ivan Bedi.

Boje veterana HNS-a branili su Fišter, N. Miletić, Jozinović, Kastel, Mrzlečki, Brnas, Župatić, Vincelj, E. Mujčin, Vidović i Čivrag, te Filipović, Radić, B. Miletić, Margalić i Raković - pod vodstvom Roberta Uroića.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri