Asistencije Mandžukića, Kramarića i Strinića

Kalinić donio pobjedu Milanu, strijelac i Pašalić

17.09.2017.

Kalinić donio pobjedu Milanu, strijelac i Pašalić
Foto: Drago Sopta/HNS

Napadač Vatrenih Nikola Kalinić bio je dvostruki strijelac u pobjedi Milana nad Udineseom, dok je Mario Pašalić zatresao mrežu Tosnog, a hrvatski su nogometaši u nedjelju bili i uspješni asistenti.

U četvrtom kolu talijanskog nogometnog prvenstva Milan je dočekao Udinese, a u 22. minuti susreta Nikola Kalinić doveo je crveno-crne u vodstvo spretnim pogotkom iz blizine.

Samo nekoliko minuta kasnije izjednačio je Lasagna, da bi se u 31. minuti ponovno Kalinić najbolje snašao pred Udineseovim vratarom i osigurao Milanu pobjedu 2:1.

Kalinića je pet minuta prije kraja zamijenio Locatelli. Andrija Balić ostao je na klupi za pričuve, a Stipe Perica nije konkurirao za susret zbog ozljede.

Juventus je kod Sassuola pobijedio 3:1, pri čemu je asistent za vodeći pogodak Stare dame u 16. minuti bio Mario Mandžukić, dodavši Dybali. Dybala je potom upotpunio svoj hat-trick, a Mandžukić je igrao od početka do kraja. Marko Pjaca još se uvijek oporavlja od ozljede.

Sampdoria je odigrala 2:2 na gostovanju kod Torina, a asistent Quagliarelli za drugi pogodak i konačni remi bio je Ivan Strinić, koji je ovog ljeta stigao iz Napolija. Strinić je zaradio i žuti karton, a igrao je do sredine drugog poluvremena.

U desetom kolu ruskog prvenstva novi je pogodak za Spartak postigao Mario Pašalić, u 63. minuti susreta kod Tosna za vodstvo 2:0. Mrežu je zatresao odmjerenim udarcem, konačni rezultat dvoboja bio je neriješenih 2:2, a Pašalić je igrao svih 90 minuta.

Andrej Kramarić bio je asistent za Hoffenheim u domaćem bundesligaškom remiju s Herthom (1:1). Reprezentativni ofenzivac u šestoj je minuti ubacio za strijelca Wagnera, te je odradio cijeli okršaj.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri