Hrvatska - Kosovo

Dodatni rok za povrat novca za neiskorištene ulaznice

18.09.2017.

Dodatni rok za povrat novca za neiskorištene ulaznice
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava sve navijače s neiskorištenim ulaznicama za utakmicu Hrvatska - Kosovo o dodatnim mogućnostima povrata novca za vrijednost kupljene ulaznice.

Hrvatski nogometni savez omogućio je povrat novca svim navijačima koji su imali kupljenu ulaznicu za susret Hrvatska - Kosovo, a nisu je iskoristili u nedjelju 3. rujna kada je odigran nastavak utakmice prekinute u subotu.

Ovisno o načinu na koji su ulaznice kupljene, postoje tri opcije za povrat novca:

1. Kartično plaćanje

Ako su ulaznice kupljene bankovnom karticom, kupcima će automatski biti uplaćen povrat novca na istu karticu do kraja rujna.

2. Uplata na račun

Ako su ulaznice kupljene uplatom na račun, svi kupci obaviješteni su pojedinačno putem e-maila o daljnjim koracima potrebnima da bi ostvarili povrat novca. Navijače koji još nisu odgovorili molimo da to učine do kraja rujna.

3. Gotovina

Ako su ulaznice kupljene gotovinom na blagajni, povrat novca može se ostvariti u uredu tvrtke Dekod (Horvaćanska 17a/1), od 18. do 29. rujna, od ponedjeljka do petka, od 16 do 18 sati.

Za povrat novca potrebno je predočiti osobni dokument s kojim je ulaznica kupljena, s time da nije potrebno doći osobno već taj osobni dokument ili njegovu presliku može predočiti druga osoba.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri