Zajedno do Rusije

Prodaja ulaznica za utakmice protiv Finske i Ukrajine

27.09.2017.

Prodaja ulaznica za utakmice protiv Finske i Ukrajine
Foto: Drago Sopta/HNS

Započela je prodaja ulaznica putem interneta za susrete Europskih kvalifikacija za SP 2018. koje će Hrvatska početkom listopada igrati protiv Finske u Rijeci i Ukrajine u Kijevu.

Vatrene početkom listopada očekuju završne dvije kvalifikacijske utakmice u kojima će pokušati zadržati prvo mjesto u skupini i tako izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Prvi ogled je s finskom reprezentacijom u Rijeci (6. listopada u 20:45 sati), a u Kijevu je završni dvoboj Skupine I protiv Ukrajine (6. listopada u 20:45 sati po hrvatskom vremenu).

Ulaznice za obje utakmice mogu se od 27. rujna kupiti putem interneta, a ulaznice za susret protiv Finske moći će se kupiti i na blagajnama stadiona HNK Rijeka na Rujevici od 2. listopada.

HRVATSKA - FINSKA

Rijeka, stadion HNK Rijeka, Rujevica, 6. listopada 2017., 20:45 sati

POVEZNICA: Portal za ulaznice

Tribina / cijena ulaznice

Tribina Zapad / 150 kuna
Tribina Istok / 100 kuna 
Tribina Sjever / 50 kuna

Ulaznice je moguće putem interneta kupiti na portalu za ulaznice od srijede 27. rujna do četvrtka 5. listopada u 12:00 sati (odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica). Blagajne stadiona HNK Rijeka na Rujevici bit će otvorene svaki dan od 2. listopada od 15:00 do 19:00 sati. Pozivamo sve navijače da svoje ulaznice osiguraju što ranije, kako bi izbjegli gužve na blagajnama stadiona.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Kupac ulaznica putem Interneta mora biti hrvatski državljanin, a osim svojih podataka kupac je dužan dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani. 

 

UKRAJINA - HRVATSKA

Kijev, stadion NSK Olimpiyskyi, 9. listopada 2017., 21:45 sati (po lokalnom vremenu)

POVEZNICAUlaznice za hrvatske navijače

Cijena ulaznice: 55 kuna

Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem interneta na portalu za ulaznice od srijede 27. rujna.

Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica.

Vrijeme zamjene vouchera na stadionu bit će određeno naknadno i svi kupci će o tome dobiti obavijest mailom.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice.

Pravo na kupovinu Internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca). Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

Rok za kupnju ulaznica je 5. listopada do 12:00 sati odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica.

Naglašavamo kako je kupnja ulaznica za hrvatske navijače za utakmicu protiv Ukrajine moguća isključivo putem internetskih stranica Hrvatskog nogometnog saveza te da hrvatskim navijačima neće biti moguće na blagajnama stadiona kupiti ulaznice ili pristupiti stadionu bez vouchera.

Sustav vouchera

Kupnja ulaznica za ovu utakmicu organizirana je sustavom vouchera. Kupac će za sve osobe za koje kupuje ulaznice putem e-maila dobiti posebni voucher na kojemu će biti ispisano ime, prezime i broj putovnice ili osobne iskaznice vlasnika vouchera. Voucher se iz e-maila (ili s korisničke stranice) treba ispisati te se takav može razmijeniti za originalne ulaznice na stadionu, na poziciji neposredno ispred sektora namijenjenog hrvatskim navijačima.

Razmjena će se moći obaviti u predviđeno vrijeme (koje će naknadno biti poslano mailom) na dan utakmice do početka utakmice isključivo osobno i pojedinačno svatko na koga glasi voucher uz predočenje putovnice ili osobne iskaznice koja je upisana prilikom kupnje ulaznica.

Ako se prilikom preuzimanja ulaznice ustanovi da broj putovnice ili osobne iskaznice koji je unesen kod kupnje ne pripada osobi koja je navedena uz nju, ili je unesen izmišljeni ili nepostojeći broj putovnice, ulaznica neće biti izdana, a kupac neće moći ostvariti povrat novca.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri