Hrvatska stala u drugom poluvremenu

Stanković: "Nismo bili pravi, Francuska je to iskoristila"

27.09.2017.

Stanković: "Nismo bili pravi, Francuska je to iskoristila"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski malonogometni izbornik Mato Stanković prokomentirao je neodlazak reprezentacije na Europsko prvenstvo nakon domaćeg poraza od Francuske.

Hrvatska je u uzvratnom susretu doigravanja za plasman na Europsko prvenstvo u Sloveniji poražena od Francuske. Nakon 1:1 u Orchiesu, Francuzi su u Dubrovniku slavili 5:4 te će po prvi puta igrati na velikom natjecanju. Hrvatska će pak morati propustiti europsku smotru, po prvi puta nakon 2010. godine.

"Suvišno je tražiti bilo kakav alibi nakon ovakve utakmice i ovakvog poraza. U prvom smo poluvremenu kontrolirali igru i imali povoljan rezultat, ali smo u drugom poluvremenu, nakon drugog primljenog pogotka, jednostavno prestali igrati", prepričao je izbornik Mato Stanković.

Hrvatska je na poluvremenu vodila 2:1, no gosti su preokrenuli na 4:2. Tračak nade ukazao se 16 sekundi prije kraja, ali Francuska je stigla postići pobjednički pogodak.

"Unutar tih desetak minuta nastavka došlo je do pada koncentracije i pada igre, a Francuzi su to iskoristili i zasluženo pobijedili, iako smo mi opet imali svoje šanse. Na samom kraju, kad smo se vratili na 4:4, moglo se još svašta dogoditi, ali nismo bili pravi i Francuzi odlaze na Europsko prvenstvo", zaključio je Stanković.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri