Interu gradski derbi

Leovac strijelac, Perišić i Strinić asistenti

15.10.2017.

Leovac strijelac, Perišić i Strinić asistenti
Foto: Drago Sopta/HNS

Marin Leovac u nedjelju se upisao u strijelce, a Ivan Perišić i Ivan Strinić dodali su po jednu asistenciju na svoj konto učinka u Serie A.

U sklopu sedmog kola grčkog nogometnog prvenstva sastali su se PAOK i Lamia, a domaćin je do sva tri boda stigao zahvaljujući uvjerljivoj pobjedi 4:0.

Za prvi se pogodak pobrinuo Marin Leovac, snažnim udarcem pod samu prečku s desetak metara, nakon deset minuta igre. Potom su pogađali i dva puta Prijović te jednom Pelkas, a Leovca je u 68. minuti zamijenio Limnios.

Inter je u gradskom derbiju u talijanskom prvenstvu pobijedio Milan 3:2, uz hat-trick Icardija, pri čemu mu je za drugi pogodak, u 63. minuti, s lijeve strane asistirao Ivan Perišić. Inter je tim pogotkom bio poveo 2:1.

Perišić je odigrao cijelu utakmicu te zaradio i žuti karton, a Marcelo Brozović s jedne, odnosno Nikola Kalinić s druge strane nisu kandidirali za dvoboj zbog ozljeda.

U domaćoj pobjedi nad Atalantom 3:1 Sampdoria se brzo našla u zaostatku, no preokrenula je pogocima Zapate, Caprarija i Linettyja.

Caprariju je za 2:1 u 59. minuti asistirao Ivan Strinić, ubačajem s lijeve strane kaznenog prostora. Strinić je odradio svih 90 minuta.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri