Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

11. prosinca u Zagrebu

Radionica HOO-a o
"karijeri nakon
karijere" za vrhunske
sportaše

18.10.2017.
Radionica HOO-a o "karijeri nakon karijere" za vrhunske sportaše
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski olimpijski odbor u prosincu u Zagrebu organizira jednodnevnu radionicu o "karijeri nakon karijere" za vrhunske sportaše.

Kako što lakše sportsku karijeru zamijeniti novom, na tržištu rada, vrhunski hrvatski sportaši mogu saznati i na jednodnevnoj radionici koju Hrvatski olimpijski odbor (HOO) organizira u suradnji s Olimpijskom solidarnosti Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO).

Radionica izvornog naziva IOC ACP Outreach Workshop, održat će se 11. prosinca 2017. godine u zagrebačkom hotelu Westin.

Outreach workshop je MOO-ov program, pokrenut u sklopu šireg programa namijenjenog „karijeri nakon karijere“ sportašica i sportaša (Athlete Career Programme ACP - Outreach Programme) i njihovu prelasku u novu sferu životnog djelovanja (Athlete Career Transition - ACT).

Program je namijenjen vrhunskim sportašicama i sportašima I., II. i III. kategorije (prema kriterijima HOO-a), posebice onima koji su završili aktivnu sportsku karijeru ili je planiraju uskoro završiti, te se namjeravaju uključiti na tržište rada. Glavni cilj je olakšavanje tranzicije u novu karijeru nakon one sportske. Radionicom se nastoji pomoći vrhunskim sportaši(ca)ma u iskorištavanju svih prednosti i mogućnosti koje navedeni programi pružaju, kao i upoznavanje s drugim programima u organizaciji Olimpijske solidarnosti MOO-a. Program radionice provodit će na engleskom jeziku međunarodni stručnjaci, koje je angažirao MOO, i predstavnici agencije Adecco Hrvatska.

HOO upućuje javni poziv svim zainteresiranim vrhunskim sportaši(ca)ma da se prijave za sudjelovanje u radu radionice, uz napomenu da je broj sudionika ograničen na 40, te će prednost imati oni koji zadovoljavaju navedene kriterije i koji se ranije prijave. Prijave traju do 20. studenoga 2017. godine putem e-pošte na adresu: danira.bilic@hoo.hr.

Nakon popunjavanja predviđenog broja, sudionici će dobiti i detaljne informacije o programu rada radionice.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Engleska

12.10.2018.

Rujevica, Rijeka