HNS

19.10.2017.
Priopćenje za medije HNS-a
foto: HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker reagirao je na napise La Gazzette dello Sport o pregovorima s Carlom Ancelottijem o preuzimanju hrvatske reprezentacije.

"Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične "false notizie", kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo."

"Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu - kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Još vijesti

Sljedeća utakmica