Kako probiti grčki blok?

Kramarić: "Neka publika bude strpljiva, a mi smo optimisti"

07.11.2017.

Kramarić: "Neka publika bude strpljiva, a mi smo optimisti"
Foto: Drago Sopta/HNS

Andrej Kramarić, hrvatski junak iz Kijeva, najavio je okršaje s Grčkom u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska - Grčka
Dodatne kvalifikacije za SP 2018.
9. studenoga 2017., 20:45
Stadion Maksimir, Zagreb.
Ulaznice

Hrvatska je listopadskom pobjedom u Kijevu osigurala drugo mjesto u kvalifikacijskoj skupini i mjesto u doigravanju, a tada je oba ključna pogotka postigao Andrej Kramarić. Hoće li napadač Hoffenheima istu ulogu odigrati i protiv Grčke?

"Ne bih sada previše pričao o sebi, stavljao se u prvi plan i govorio o svom samopouzdanju, jednako ćemo se radovati bez obzira tko postigne pogodak. Svi znamo kakva je Grčka i njihov stil igre, oni će držati obrambeni blok, a mi ćemo se pokušati držati svog stila, čekati svoju šansu i pokušati probiti taj blok, kako bismo što prije postigli pogodak. Neće biti jednostavno", poručio je Kramarić.

"Nadam se da će nas poslužiti vrijeme, da će teren biti dobar te da ćemo moći igrati bržu igru. Bilo bi odlično budemo li mogli sve riješiti u prvoj utakmici, pamtim još ono doigravanje s Turskom. To nam je cilj i želja, no ništa neće biti gotovo ni završi li prvi susret neriješeno. Svima je jasno da smo bolji, i nadam se da ćemo se na kraju mi veseliti", dodao je.

Kramarić dobro poznaje grčke stopere Papadopoulosa i Papastathopoulosa, članove bundesligaša HSV-a i Borussije iz Dortmunda.

"O njima mogu govoriti s punim poštovanjem. Puni su emocija i očekujem čvrstu utakmicu, ali pokušat ćemo iskoristiti njihove pogreške. Jasno nam je što nam je činiti, a atmosfera je među nama vrlo dobra. Motivirani smo i drago nam je čuti pozitivne vijesti o navijačkom interesu. Volio bih da svi zajedno uživamo u toj večeri, treba nam dodatna podrška. Neka publika bude strpljiva, a mi smo optimisti", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri