Pun samopouzdanja, spreman uskočiti

Rebić: "Drago mi je vratiti se u najdraži dres"

07.11.2017.

Rebić: "Drago mi je vratiti se u najdraži dres"
Foto: Drago Sopta/HNS

Ante Rebić ponovno je u reprezentativnom kadru, zahvaljujući pozivu izbornika Zlatka Dalića za predstojeće dvoboje s Grčkom.

Hrvatska - Grčka
Dodatne kvalifikacije za SP 2018.
9. studenoga 2017., 20:45
Stadion Maksimir, Zagreb.
Ulaznice

Ofenzivac njemačkog Eintrachta Ante Rebić na svom kontu ima deset nastupa za Hrvatsku i jedan postignuti pogodak, no posljednji je nastup za Vatrene upisao u lipnju 2015. godine protiv Italije. Sada pak konkurira za završnu bitku za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

"Naravno da mi je drago vratiti se u najdraži dres. Sretan sam što sam opet ovdje, a izbornik Dalić me pratio i zna moje kvalitete. Ako mogu pomoći, na raspolaganju sam uskočiti, bude li takva izbornikova odluka. Zdrav sam, spreman, igram u kontinuitetu, pun samopouzdanja i jedva čekam da počne utakmica", sažeo je Rebić.

U Frankfurtu radi pod vodstvom bivšeg izbornika Nike Kovača.

"Mislim da igram jako dobro za Eintracht, trener mi vjeruje, a ključ je u kontinuitetu i zdravlju. Dugo surađujem s Kovačem, još od mlade preko seniorske reprezentacije, a naša je suradnja u Frankfurtu uspješna od prvog dana i nema je potrebe mijenjati", kaže Rebić.

Rebić je u Bundesligi upoznao kvalitete grčkih stopera Papadopoulosa i Papastathopoulosa.

"To su potpuno različiti igrači u klubu i u reprezentaciji. U reprezentaciji vole provocirati, a Sokratis Papastathopoulos jedan je od najtežih suparnika protiv kojih sam igrao. Snažan je, brz, ima dobru tehniku i neće nam biti lako protiv njihove obrane, no Hrvatska je kvalitetnija momčad i to moramo dokazati na terenu te otići na Svjetsko prvenstvo. Nadam se punom stadionu, bit će nam potrebna dobra atmosfera", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri