Hvala navijačima

Rasprodan Sjever dolje, u prodaji tribine Sjever gore i Zapad gore

07.11.2017.

Rasprodan Sjever dolje, u prodaji tribine Sjever gore i Zapad gore
Foto: Drago Sopta/HNS

Zbog velikog interesa navijača za dvoboj s Grcima, u utorak su u prodaju puštene ulaznice za tribine Sjever gore i Zapad gore.

Hrvatska - Grčka
Dodatne kvalifikacije za SP 2018.
9. studenoga 2017., 20:45
Stadion Maksimir, Zagreb.
Ulaznice

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak dočekuje Grčku u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Susret na maksimirskom stadionu počinje u 20:45.

U utorak su rasprodane i ulaznice za tribinu Sjever dolje te su u prodaju puštene ulaznice za tribine Sjever gore i Zapad gore.

Ulaznice je moguće putem interneta kupiti na portalu za ulaznice do srijede 8. studenoga u 12:00 sati (odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica).

Radno vrijeme blagajni za preuzimanje ulaznica je od 6. studenog od 10:00 do 18:00 sati, a na dan utakmice je od 10:00 do 21:00 sat (preporuča se ulaznice podići ranije radi izbjegavanja gužve).

Hrvatski nogometni savez ovim putem zahvaljuje svim navijačima hrvatske reprezentacije na velikom interesu za ulaznice. Radujemo se podršci koju će Vatreni imati u odlučujućim trenucima kvalifikacija za svjetsku smotru.

Zajedno do Rusije!

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri