Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Ulaznice

Blagajne otvorene od 10:00 sati

Prodano 28.500
ulaznica za susret s
Grčkom

08.11.2017.
Prodano 28.500 ulaznica za susret s Grčkom
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Do dana prije prve utakmice doigravanja za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Grčke prodano je 28.500 ulaznica.

Utakmica Hrvatske i Grčke na Maksimiru na rasporedu je u četvrtak, 9. studenoga, s početkom u 20:45 sati, a navijačima je preostao još samo manji broj raspoloživih ulaznica.

Naime, do srijede navečer prodano je ukupno 28.500 ulaznica, a kapacitet stadiona za predstojeću utakmicu iznosi 32.400 gledatelja.

Radno vrijeme blagajni za kupnju i za preuzimanje već kupljenih ulaznica na dan utakmice je od 10:00 do 21:00 sat (preporuča se ulaznice podići ranije radi izbjegavanja gužve). Prodaja će trajati do iskorištenja raspoloživog kapaciteta stadiona.

Hrvatski nogometni savez još jednom zahvaljuje navijačima na velikom interesu za ovaj izrazito važan dvoboj Vatrenih i raduje se podršci koju će reprezentativci imati protiv Grčke.

Zajedno do Rusije!

Još vijesti