Prvi natjecateljski nastup mladog Vatrenog

Vlašić: "Uz ovakvu igru, pobjeda ne može izostati"

10.11.2017.

Vlašić: "Uz ovakvu igru, pobjeda ne može izostati"
Foto: Drago Sopta/HNS

Mladi Nikola Vlašić također je bio dio velike hrvatske pobjede nad Grčkom, ušavši umjesto Andreja Kramarića u 82. minuti.

U izvrsnoj hrvatskoj izvedbi na Maksimiru sudjelovala su i trojica mladića s klupe, Ante Rebić, Nikola Vlašić i Mario Pašalić, a Vlašić je također komplimentirao nastupu Vatrenih.

"Bila je to odlična utakmica. Nisam mogao spavati, bio sam pod toliko velikim dojmom. Napravili smo sve što je izbornik tražio od nas i zasluženo slavili. Znali smo kakvi su Grci, znali smo tko što treba raditi i nisu nas iznenadili, a pobjeda ne može izostati ukoliko se ovako odigra. Iako su oni nezgodan suparnik, pokazali smo da smo kvalitetnija momčad. No, mislim da je izbornik u pravu kada kaže da se u uzvratu treba postaviti kao da je 0:0, ne smijemo dopustiti euforiju. Nema straha, imamo dovoljno iskusne igrače", kaže.

Vlašić je svoj debi za seniorsku momčad ubilježio u prijateljskoj utakmici protiv Meksika, a sada je okusio i natjecateljski nastup.

"Već sam boravak u momčadi s ovakvim igračima veliko je iskustvo i zadovoljstvo, biti samo dio toga, a jako sam ponosan što sam ubilježio i prvi natjecateljski nastup. Nadam se da će biti jedan od mnogih, a čestitali su mi i otac i sestra. Unutar reprezentacije odlični su odnosi, a čak su me poštedjeli i 'inicijacije'", s osmijehom kaže novi nogometaš engleskog velikana Evertona.

"Ne znam što će tamo biti po pitanju trenera, ali na meni je raditi, dokazivati se i izboriti svoje mjesto u početnoj postavi. Nisam očekivao takvu minutažu odmah na početku, no bit će još prigoda za dokazivanje", zaključio je Vlašić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri