Hrvatska ostvarila cilj

Vida: "Pravi rat na terenu", Vrsaljko: "Igrali smo koliko je trebalo"

12.11.2017.

Vida: "Pravi rat na terenu", Vrsaljko: "Igrali smo koliko je trebalo"
Foto: Drago Sopta/HNS

Domagoj Vida i Šime Vrsaljko složni su u konstataciji da je pirejski dvoboj s Grcima odrađen radi rezultata, ne umjetničkog dojma.

Tri dana nakon zagrebačke pobjede nad izabranicima Michaela Skibbea (4:1), Hrvatska je u Grčkoj sačuvala svoju mrežu i osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Moram čestitati suigračima, odigrali smo uistinu mušku utakmicu. Nije bilo ugodno oku, nije to bilo lijepo gledati, i naši navijači sigurno nisu zadovoljni, ali bio je to pravi rat na terenu i ključno je što nam Grci nisu stvorili niti jednu ozbiljnu šansu", poručio je Domagoj Vida poslije utakmice.

"Cilj smo ostvarili, idemo u Rusiju, a ovo je pobjeda za sve koji su vjerovali u nas. Proslavit ćemo do zrakoplova, a onda ponovno idemo svatko svojim putem", dodao je.

Šime Vrsaljko također je prenio svoje dojmove s terena i iz svlačionice.

"Razgovarali smo, zapjevali, malo proslavili i sada idemo dalje. Igrali smo onoliko koliko je trebalo, najvažniji je bio odlazak na SP, iako nije bilo lijepo. Uzeli smo ono što smo morali, a izbornik radi fenomenalan posao i zaslužio je samo komplimente", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri