Pogoci hrvatskih ofenzivaca

Pjaca za pobjedu druge momčadi Juvea, Livaja za bod u derbiju

20.11.2017.

Pjaca za pobjedu druge momčadi Juvea, Livaja za bod u derbiju
Foto: Drago Sopta/HNS

Marko Pjaca nastavlja svoj put prema punom oporavku od ozljede, a Marko Livaja još je jednom postigao vrijedan pogodak za AEK.

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca, nakon što se u strijelce upisao u trening-utakmici Juventusa, precizan je bio i u susretu Primavere, sraza druge momčadi Juventusa protiv rivala iz redova Milana.

Pjaca je izvrsno izveo slobodni udarac u 35. minuti i zatresao mrežu za konačnu pobjedu (1:0) svoje momčadi. Na terenu je proveo 55 minuta.

"Bio mi je ovo važan test, želio sam vidjeti kako se osjećam u svom procesu povratka i bilo je dobro. Sretan sam zbog pogotka i sretan sam što sam opet na terenu. Forma mi raste iz treninga u trening i nastavit ću raditi kako bih se vratio na svoju najbolju razinu", rekao je.

U sklopu 11. kola grčkog prvenstva, derbi su odigrali Panathinaikos i AEK, a taj je ogled završen podjelom bodova (1:1). Panathinaikos je poveo preko Moleda u desetoj minuti, a u petoj minuti sudačke nadoknade bod je AEK-u osigurao Marko Livaja.

Livaja je pogodio udarcem s petnaestak metara, a odigrao je cijelu utakmicu te zaradio i žuti karton. AEK je vodeći na tablici, s bodom više od Atromitosa i Olympiakosa, pri čemu Atromitos ima utakmicu manje.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri