Visoka pobjeda Real Madrida

Modrić sjajnim volejem načeo mrežu APOEL-a u Ligi prvaka

21.11.2017.

Modrić sjajnim volejem načeo mrežu APOEL-a u Ligi prvaka
Foto: UEFA

Branitelj naslova Real Madrid osigurao je u utorak svoje mjesto u drugom krugu ovosezonskog izdanja Lige prvaka, a kapetan Vatrenih Luka Modrić ugradio je u pobjedu nad APOEL-om vodeći pogodak.

U sklopu petog kola natjecanja po skupinama, aktualni pobjednik Lige prvaka gostovao je na Cipru, kod prvaka APOEL-a, te slavio s visokih 6:0.

Igrala se 23. minuta kada je loptu izbijenu iz domaćeg šesnaesterca dočekao Luka Modrić te je volejem "iz prve", s više od 20 metara, poslao u mrežu za vodstvo.

Do kraja prvog poluvremena dva je puta precizan bio i Benzema te jednom Nacho za 4:0, a posao je početkom nastavka s dva svoja pogotka dovršio Ronaldo.

Kapetan hrvatske reprezentacije odigrao je cijelu utakmicu, a Mateo Kovačić zbog ozljede nije konkurirao za susret.

Bešiktaš Mateja Mitrovića osigurao je remijem s Portom (1:1) prvo mjesto u skupini G, a Monaco Danijela Subašića poražen je kod kuće od RB Leipziga (4:1) te neće prezimiti u Europi. Mitrović je susret pratio s klupe, a Subašić je odradio svih 90 minuta.

Dejan Lovren igrao je od početka do kraja u gostujućem remiju Liverpoola kod Seville (3:3), dok je Mario Pašalić odigrao prve 53 minute u domaćem remiju Spartaka s Mariborom (1:1). Napoli je pobijedio Šahtar 3:0, a Marko Rog na teren je ušao u 77. minuti umjesto Hamšika.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri