Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

U poziciji dopredsjednika

Šuker sudjelovao u
radu Uefine Komisije
za marketinško
savjetovanje

23.11.2017.
Šuker sudjelovao u radu Uefine Komisije za marketinško savjetovanje
foto: UEFA
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker u četvrtak je sudjelovao u radu Uefine Komisije za marketinško savjetovanje, čiji je dopredsjednik.

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Uefe, dopredsjednik je Komisije za marketinško savjetovanje te je danas prisustvovao sjednici tog tijela Europske nogometne federacije.

Komisija za marketinško savjetovanje odlučuje o općoj marketinškoj strategiji Uefe, savjetuje o odnosima Uefe s raznim marketinškim i medijskim partnerima, brine o marketinškoj i medijskoj suradnji nacionalnih saveza i klubova, prati razvoj marketinške industrije te razmatra i druge marketinško-medijske teme kojima se bave i ostale Uefine komisije.

Šuker je ujedno i predsjednik Uefine Nogometne komisije, a član je Izvršnog odbora - najvišeg izvršnog tijela Europske nogometne federacije - od ožujka 2015. godine. 

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Engleska

12.10.2018.

Rujevica, Rijeka