Santini ublažio poraz Caena

Hat-trick Perišića, asistencija Brozovića, pogodak Kalinića

03.12.2017.

Hat-trick Perišića, asistencija Brozovića, pogodak Kalinića
Foto: Drago Sopta/HNS

U visoku pobjedu Intera nad Chievom Ivan Perišić je ugradio tri pogotka, a Marcelo Brozović jednu asistenciju, dok je Nikola Kalinić bio strijelac za Milan. Ivan Santini postigao je jedini pogodak Caena protiv Lyona.

Nogometaši Intera uvjerljivo su svladali Chievo u 15. kolu talijanskog nogometnog prvenstva. Slavili su 5:0, a hrvatski je dvojac, koji je igrao od početka do kraja, pružio sjajnu partiju.

Ivan Perišić donio je svojoj momčadi vodstvo u 23. minuti, kada je odbijenu loptu silovito poslao u mrežu, a na 2:0 povisio je Icardi u 38. minuti, nakon što ga je proigrao Marcelo Brozović.

Perišić je svoj drugi pogodak postigao u 57. minuti, nakon prodora po lijevoj strani i preciznog udarca u suprotni donji kut. Potom je Škriniar zabio za 4:0, a Perišić je "zaokružio" priču spretnim prizemnim udarcem iz kaznenog prostora u sudačkoj nadoknadi vremena.

Interov gradski rival Milan remizirao je na gostovanju kod Beneventa 2:2. Crveno-crni poveli su preko Bonaventure u 38. minuti, a izjednačio je Puscas početkom nastavka.

Igrala se 57. minuta kada je Bonaventura ubacio s desne strane, a Nikola Kalinić je glavom donio novu prednost Milanu. No, završnicu je Milan odradio bez isključenog Romagnolija, a u petoj minuti nadoknade domaći je vratar Brignoli glavom izjednačio na 2:2.

Kalinić je također odradio cijeli susret.

Caen je u 16. kolu Ligue 1 kod kuće poražen od Lyona 2:1, a strijelci za goste bili su Cornet i Diaz. U 90. minuti utakmice rezultat je smanjio Ivan Santini, koji se u kaznenom prostoru dobrim potezima oslobodio svojih čuvara i poslao loptu u bliži kut. Santini je igrao od početka do kraja susreta.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri