Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Povodom božićnih blagdana

HNS preko
županijskih saveza
darivao ugrožene

25.12.2017.
HNS preko županijskih saveza darivao ugrožene
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Na sjednici Skupštine svi predstavnici županijskih saveza dobili su košare s hranom koje su potom povodom božićnih blagdana donirane socijalno ugroženima, neovisno o povezanosti s nogometom.

U organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza, predstavnici županijskih saveza darovali su uoči Božića potrebite iz svoje županije. 

Primjerice, tajnik Zagrebačkog nogometnog saveza Darko Cvitković posjetio je Josipa Strmečkog, koji će uskoro navršiti 91. godinu, a 72 godine proveo je u nogometu kao nogometni sudac i sportski dužnosnik. Tom mu je prilikom uručena darovna košara.

Nogometni savez Karlovačke županije darivao je pak Dječji dom Vladimir Nazor. Predsjednik Dario Mrzljak i glavni tajnik Tomislav Kuzman loptama i drugim prigodnim darovima odlučili su uljepšati blagdane djeci u ovom karlovačkom dječjem domu. Darovi su uručeni ravnateljici Nataši Horvat.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Engleska

12.10.2018.

Rujevica, Rijeka