Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Izabrali i novinari i navijači

Luka Modrić ponovno
u L'Equipeovih
idealnih 11

03.01.2018.
Luka Modrić ponovno u L'Equipeovih idealnih 11
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski kapetan Luka Modrić među najboljom je jedanaestoricom svijeta u izborima novinara i čitatelja uglednog francuskog L'Equipea.

Niz pojedinačnih priznanja Luki Modriću, veznom igraču Real Madrida i hrvatske reprezentacije, nastavljen je i u izboru L'Equipea. Novinari tog sportskog lista izabrali su idealnu postavu 2017. godine te u nju uvrstili i kapetana Vatrenih.

Modrić se tako opet našao u društvu najvećih svjetskih zvijezda, uz Buffona, Alvesa, Hummelsa, Ramosa, Marcela, Kantea, Neymara, Messija, Ronalda i Cavanija.

Istom su izboru potom prionuli i L'Equipeovi čitatelji, koji su također izabrali Modrića u najbolju prošlogodišnju jedanaestoricu. Umjesto Hummelsa i Cavanija izabrali su Umtitija i Kanea.

Luka Modrić kalendarsku je godinu zaključio obranom naslova svjetskog klupskog prvaka s Real Madridom, zasluživši pritom i nagradu za najboljeg igrača turnira.

Još vijesti