Liga nacija pun pogodak

Dalić: "Bit će to sjajne utakmice, može se samo uživati"

24.01.2018.

Dalić: "Bit će to sjajne utakmice, može se samo uživati"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je ishod prvog, povijesnog ždrijeba Lige nacija, koji je Vatrenima donio vrlo atraktivne suparnike.

Po završetku svjetske smotre u Rusiji, hrvatska nogometna reprezentacija posvetit će se novom natjecanju, Ligi nacija. Vatreni će zaigrati u elitnom razredu, Ligi A, a sastat će se sa Španjolcima i Englezima, odredio je ždrijeb u Lausanni. 

"To su dvije spektakularne momčadi, čekaju nas četiri sjajne utakmice. Mislim da nismo mogli očekivati ništa bolje, ništa jače, jer protiv Španjolske i Engleske može se samo uživati. Nema velikog pritiska, samo moramo biti pravi i spremni nakon završetka Svjetskog prvenstva", rekao je za hns-cff.hr izbornik Zlatko Dalić.

"Ne trebamo mi biti autsajderi skupine, možemo očekivati dobar rezultat. Bit će to velike utakmice, a po rejtingu su Španjolci najbolji, no ne trebamo ih se bojati", dodao je. 

Foto: UEFA

Kako će Liga nacija biti primljena među sudionicima i navijačima?

"To je sjajna Uefina zamisao, bit će to izvrsno natjecanje koje dolazi kao zamjena za prijateljske utakmice. Dobitak je za sve, svi će imati šanse igrati sa suparnicima iz svog ranga, zatim napredovati, a može se doći i do Europskog prvenstva. Mislim da je Liga nacija pun pogodak, a na dobitku će biti i navijači, te će Hrvatska protiv Španjolske i Engleske sigurno igrati na punim stadionima", smatra Dalić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri