Pobjeda Standarda, remiji Hoffenheima i Intera

Kramarić i Čop precizni s 11 metara, Brozović asistent

03.02.2018.

Kramarić i Čop precizni s 11 metara, Brozović asistent
Foto: Drago Sopta/HNS

Andrej Kramarić i Duje Čop u subotu su uspješno realizirali kaznene udarce svojih momčadi, dok je Marcelo Brozović asistirao za jedini pogodak Intera.

Reprezentativni napadač Andrej Kramarić zatresao je mrežu berlinske Herthe u sklopu 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva.

Hertha i Kramarićev Hoffenheim remizirali su 1:1, a član Vatrenih realizirao je kazneni udarac u 38. minuti za vodstvo gostiju. Domaći su izjednačili u 58. minuti preko Kaloua.

Kramarić je igrao do 83. minute, kada ga je zamijenio Kaderabek.

S bijele je točke u subotu precizan bio i Duje Čop, u gostujućoj pobjedi Standarda iz Liegea kod Lokerena. Standard je slavio 3:0, a hrvatski je napadač najstrožu kaznu za drugi pogodak svoje momčadi realizirao u 84. minuti.

Čop je u igru ušao u sredinom drugog poluvremena, umjesto Emonda. U sastavu Lokerena svih je 90 minuta odradio Jakov Filipović.

Marcelo Brozović bio je asistent za jedini pogodak Intera u domaćem remiju s Crotoneom (1:1). Inter je poveo u 23. minuti nakon Brozovićevog kornera, kada je Eder postigao pogodak glavom, a poravnao je Barberis nakon sat vremena igre.

Brozovića je u 77. minuti zamijenio Karamoh, Ivan Perišić igrao je od početka do kraja susreta, dok je Ante Budimir ostao među pričuvama Crotonea.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri