Koordinacija aktivnosti

Ćuk okupio instruktore i tajnike središta Zagreb

09.02.2018.

Ćuk okupio instruktore i tajnike središta Zagreb
Foto: Drago Sopta/HNS

U Velikoj Gorici održan je sastanak tajnika i instruktora županijskih nogometnih saveza središta Zagreb s delegacijom Hrvatskog nogometnog saveza predvođenom glavnim instruktorom Sretenom Ćukom.

Prisutne je kao domaćin pozdravio Nenad Črnko, član Izvršnog odbora HNS-a i predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije, a ispred HNS-a su uz glavnog instruktora Ćuka bili prisutni viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, koordinator natjecanja i grassroots manager Neven Šprajcer i administrator natjecanja mlađih uzrasta Hrvoje Hrkač.

Foto: Drago Sopta/HNS

Ispred središta Zagreb, sastanku su nazočili tajnik Damir Stipković i područni instruktor Tomislav Gričar.

U ime županijskih saveza, na sastanku su sudjelovali tajnici Darko Cvitković (ZNS), Damir Nogić (NSSMŽ), Mladen Žugec (NSZŽ), Tomislav Kuzman (NSŽK) i Juraj Sirovec (NSKZŽ) te instruktori Goran Lacković (ZNS), Mile Buinac (NSSMŽ), Stjepan Bašić (NSZŽ), Miro Pribanić (NSKŽ) i Franjo Kučko (NSKZŽ).

Foto: Drago Sopta/HNS

Na sastanku je, između ostaloga, predstavljen kalendar aktivnosti HNS-a za 2018. godinu, a razgovaralo se o stanju i problematici unutar županijskih saveza te o predstojećim aktivnostima. Predstavljan je plan redovnih natjecanja seniora i mladeži, a iznesen je i program selektivnih aktivnosti županijskih selekcija.

"Ovakvi sastanci su izuzetno korisni kako bismo razgovarali o planovima i predstojećim aktivnostima, ali i postojećim izazovima u svakom županijskom savezu. Vidljivo je da se na terenu i u bazi radi jako puno, i vrlo kvalitetno, ali i da postoje segmenti koje treba poboljšati - od infrastrukture nadalje. Održat ćemo iste sastanke u svim središtima kako bismo bili usklađeni, dobro informirani i dosljedni u provođenju kalendara i predviđenih aktivnosti", izjavio je glavni instruktor HNS-a Sreten Ćuk.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri