Milić zabio Anderlechtu

Dva pogotka Kramarića, jedan Rebića, Modrić asistent

10.02.2018.

Dva pogotka Kramarića, jedan Rebića, Modrić asistent
Foto: Drago Sopta/HNS

Andrej Kramarić dva je puta zatresao mrežu Mainza, Ante Rebić načeo je Köln, Luka Modrić pripremio je pogodak Ronaldu, a Antonio Milić zapečatio je pobjedu nad Anderlechtom.

Andrej Kramarić i ovog se vikenda upisao u listu bundesligaških strijelaca, u domaćoj pobjedi svog Hoffenheima nad Mainzom (4:2).

Hrvatski je napadač bio strijelac drugog i četvrtog pogotka svoje momčadi. U 67. minuti najbolje se snašao u gužvi pred gostujućim vratarem, dok je u samoj završnici sjajno realizirao slobodni udarac s velike udaljenosti.

Preostala dva pogotka za domaće postigao je Szalai, dok je u redovima Mainza dvostruki strijelac bio Berggreen, a Kramarić je odigrao cijelu utakmicu.

Ante Rebić istovremeno je ponovno postigao vodeći pogodak Eintrachta, u dvoboju protiv Kölna, nakon samo 15 minuta igre. Iskoristio je dobru asistenciju Jovića te iz blizine mirno pospremio loptu u mrežu.

Za sastav iz Frankfurta, koji vodi bivši izbornik Vatrenih Niko Kovač, pogađali su još Russ, Falette i Wolf, a Terodde je postigao oba Kölnova pogotka. Rebića je u 82. minuti zamijenio Gaćinović. Eintracht drži visoko četvrto mjesto na tablici, dok je Hoffenheim osmi.

U 23. kolu Primere Real Madrid je svladao Real Sociedad rezultatom 5:2, a kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić asistirao je Ronaldu za četvrti pogodak Kraljevskog kluba. U 37. minuti ubacio je iz kuta, a Portugalac je glavom matirao gostujućeg vratara.

Ronaldo je postigao hat-trick, po jedan su pogodak dodali Lucas i Kroos, a pogoci Real Sociedada bili su djelo Jona i Illaramendija. Modrića je u 63. minuti zamijenio drugi hrvatski reprezentativac u Real Madridu, Mateo Kovačić.

U belgijskom je prvenstvu Oostende uspio nadjačati Anderlecht 2:0, pri čemu je drugi pogodak na utakmici postigao Antonio Milić, koji je odradio cijeli susret.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri