Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Razvoj nogometa

Šuker vodio sjednicu
Uefine Nogometne
komisije

13.02.2018.
Šuker vodio sjednicu Uefine Nogometne komisije
foto: UEFA
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker vodio je u Nyonu sjednicu Nogometne komisije Uefe kojom predsjeda od 2015. godine.

HNS-ov predsjednik Davor Šuker na čelu je Uefine Nogometne komisije koja razmatra kako zaštititi i dodatno razviti igru, daje prijedloge na teme reprezentativnog i klupskog nogometa, pravila nogometne igre, zaštite igrača te predstavlja Uefu na različitim natjecanjima i aktivnostima profesionalnog i amaterskog nogometa.

Na sjednici održanoj u Nyonu, Šuker je s kolegama iz komisije, koja uključuje bivše proslavljene igrače poput Luisa Figa i Fernanda Hierra, razgovarao o nizu aktualnih tema.

Članovi Nogometne komisije upoznali su se s novostima po pitanju video tehnologije (VAR), a razgovaralo se i o drugim potencijalnim promjenama u pravilima nogometne igre.

Nogometna komisija analizirala je trenutno stanje reprezentativnih natjecanja, kao i klupskih natjecanja Uefe - Lige prvaka i Europske lige. Važna tema bila je edukacija nogometaša nakon završene igračke karijere, kao i razvojni program za najbolje mlade igrače u Europi.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Španjolska

15.11.2018.

Stadion Maksimir, Zagreb