Nogometne zvijezde igraju za djecu

Prodaja ulaznica za humanitarni spektakl u Ženevi

13.02.2018.

Prodaja ulaznica za humanitarni spektakl u Ženevi
Foto: UEFA

UEFA je u suradnji s Ujedinjenim narodima pustila u prodaju ulaznice za humanitarnu utakmicu koja je na rasporedu 21. travnja u Ženevi.

Ženeva će 21. travnja 2018. godine u 16:00 sati ugostiti humanitarnu nogometnu utakmicu u organizaciji Uefe i Ujedinjenih naroda, u kojoj će sudjelovati brojne zvijezde iz raznih zemalja.

Kapetani momčadi bit će Figo i Ronaldinho, treneri Ancelotti i Deschamps, a pravdu će dijeliti Pierluigi Collina. Potvrđeni su i nastupi Cafua, Djorkaeffa, Hierra, Litmanena, Piresa, Trezegueta i drugih, a konačan popis igrača bit će poznat uskoro.

Ulaznice su dostupne na stranici www.ticketcorner.ch, a mogu se nabaviti po cijeni od 10, 17 i 22 švicarska franka. Prihod od utakmice namijenjen je Uefinoj zakladi za djecu i pripadajućim humanitarnim i razvojnim projektima.

"Nogomet može znatno utjecati na ljudske živote, stoga je sjajno vidjeti takve zvijezde ujedinjene radi pravih stvari. Čvrsto sam uvjeren da naš sport može imati ključnu ulogu u društvenim promjenama te je ovakva humanitarna utakmica odličan primjer kako nogomet može činiti dobro. Radujem se prisustvovati tom susretu", poručio je predsjednik Uefe Aleksander Čeferin. 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri