Sastanak u Varaždinu

Delegacija HNS-a posjetila Nogometno središte Sjever

15.02.2018.

Delegacija HNS-a posjetila Nogometno središte Sjever
Foto: HNS

Delegacija HNS-a predvođena izvršnim direktorom Damirom Vrbanovićem sastala se s tajnicima i instruktorima županijskih nogometnih saveza središta Sjever.

Nenad Horvatić, predsjednik Županijskog nogometnog saveza Varaždin, ugostio je delegaciju HNS-a, tajnika i instruktore Nogometnog središta Sjever te tajnike i instruktore županijskih nogometnih saveza 14. veljače 2018. u Varaždinu.

Uz Damira Vrbanovića, kao predstavnici HNS-a prisutni su bili i glavni instruktor Sreten Ćuk, koordinator natjecanja i grassroots manager Neven Šprajcer, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, savjetnik-koordinator za rad ŽNS-a Stjepan Merkaš, administrator natjecanja mlađih uzrasta Hrvoje Hrkač te tajnik mlađih reprezentacija Josip Tomaško.

"Zadovoljstvo nam je i veselje doći u Varaždin i biti s dragim sportskim prijateljima. Zahvaljujem se savezu i predsjedniku ŽNS-a na svemu što su do sada napravili za HNS u smislu organizacije natjecanja", izjavio je izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović po dolasku delegacije.

Ispred središta Sjever, sastanku su prisustvovali tajnik Ivan Novak, instruktor Sergej Milivojević, instruktor za ženski nogomet Hrvoje Goričanec i tehnički tajnik Željko Franić.

Županijske saveze predstavljali su tajnici Krunoslav Moslavac (ŽNSVPŽ), Darko Jambrović (NSM), Tomislav Barić (NSBBŽ) i Danijel Lončar (NSKCKZ), te instruktori Tomislav Filipović (ŽNSVPŽ), Drago Naranđa (NSM), Vedran Medenjak (NSKCKZ) i Nikica Bunić (ŽNSVŽ).

Prije početka sastanka, potpisan je ugovor između HNS-a, županijskog nogometnog središta Varaždin i NK Podravine o zajedničkoj organizaciji Elitnog kola kvalifikacija U-17 reprezentacija za ovogodišnje U-17 Europsko prvenstvo. Ugovor je u ime HNS-a potpisao izvršni direktor Damir Vrbanović. Preostali potpisnici bili su predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić i tajnik NK Podravine Vitomir Namjesnik.

"Znate da je nogometni savez Varaždinske županije bio domaćin četvrtfinala, polufinala i finala Europskog prvenstva za U-17 reprezentacije, ali i finala Hrvatskog kupa. NK Podravina je također bila domaćin finalu Kupa za juniore, kadete i pionire. To znači da je HNS prepoznao da smo sposobni biti domaćini ovakvim utakmicama i sigurno je da će se ovakva suradnja nastaviti i u budućnosti", rekao je predsjednik ŽNS-a Varaždinske županije Nenad Horvatić.

Nakon potpisivanja ugovora, na sastanku je predstavljen novi ustroj HNS-a i kalendar za 2018. godinu te su izneseni program selektivnih aktivnosti županijskih selekcija i plan redovnih natjecanja seniorskih momčadi i mlađih dobnih kategorija.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri