Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Infrastrukturni projekti

Značajne aktivnosti
HNS-a u
Osječko-baranjskoj
županiji

17.02.2018.
Značajne aktivnosti HNS-a u Osječko-baranjskoj županiji
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Visoka delegacija Hrvatskog nogometnog saveza boravila je danas u Osijeku gdje je uz prisustvo na sastanku Nogometnog središta Osijek obišla i dvije lokacije na kojima se odvijaju važni infrastrukturni projekti.

Prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović Šimunović, izvršni direktor Damir Vrbanović, direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić, članovi Izvršnog odbora HNS-a Dubravko Galović i Drago Lucić i glavni instruktor Sreten Ćuk predvodili su delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza tijekom sadržajnog posjeta Osječko-baranjskoj županiji.

Nakon odrađenih sastanaka na razini nogometnih središta Zagreb, Split i Sjever, novi razgovori obavljeni su i u NS-u Osijek gdje se također razgovaralo o kalendaru natjecanja za 2018. godinu, predviđenim aktivnostima županijskih nogometnih saveza te izazovima s kojima se suočavaju instruktori i nogometni djelatnici na ovom području.

Delegacija Saveza obišla je gradilište budućeg sjedišta Županijskog nogometnog saveza Osječko-baranjskog. Skupština HNS-a je na prijedlog Izvršnog odbora predvidjela značajna financijska sredstva za gradnju kuće slavonskog nogometa.

HNS je također s donacijom u iznosu od 200.000 kuna sudjelovao u izgradnji glavne tribine na stadionu NK Mladost u Dražu. Rukovodstvo Saveza posjetilo je danas stadion i uvjerilo se kako je novac dobro iskorišten te je lokalni klub time napravio značaj infrastrukturni iskorak.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Engleska

12.10.2018.

Rujevica, Rijeka