Bijelo-crna noć

Obilježeno 109 godina Marsonije

25.02.2018.

Obilježeno 109 godina Marsonije
Foto: Arhiva HNS

Svečano je bilo u Slavonskom Brodu povodom obilježavanja 109. godine osnivanja Nogometnog kluba Marsonia.

Više od 500 uzvanika prisustvovalo je "Bijelo-crnoj noći" Nogometnog kluba Marsonije koji ove godine slavi 109 godina postojanja.

Prisutnima se kao domaćin i predsjednik popularne "Marse" obratio Dubravko Galović, ujedno i član Izvršnog odbora HNS-a, nakon kojeg su govorili i predstavnici lokalne i regionalne vlasti - gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara i župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić.

Među brojnim nogometnim uzvanicima bili su i član IO-a HNS-a Drago Lucić te HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić koji je pozdravio prisutne:

"Pozdravljam vas u ime predsjednika HNS-a Davora Šukera i svoje osobno te čestitam klubu na 109. rođendanu - to je uistinu lijepa brojka. Želio bih ovom prigodom pohvaliti sve u klubu za njihov trud i rad te vam želim puno uspjeha u narednom razdoblju, uključujući ostvarenje glavnog rezultatskog cilja - plasmana u 2. HNL. Grad poput Slavonskog Broda to zaslužuje, kao što i Marsoniji po tradiciji pristaje igrati važnu ulogu u slavonskom i hrvatskom nogometu."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri