Budimir i Šimić strijelci u međusobnom ogledu

Vida prvijencem započeo preokret u derbiju, Kalinić asistent

25.02.2018.

Vida prvijencem započeo preokret u derbiju, Kalinić asistent
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni branič Domagoj Vida postigao je svoj prvijenac za Bešiktaš u vrlo važnom trenutku, a Ante Budimir i Lorenco Šimić upisali su se u strijelce u okršaju Crotonea i SPAL-a. Nikola Kalinić ubilježio je asistenciju u pobjedi Milana.

U 23. kolu turskog prvenstva sastali su se Bešiktaš i Fenerbahče, pri čemu je Fenerbahče poveo već u osmoj minuti, kada je precizan bio Fernandao.

S tim se rezultatom otišlo na odmor, a nakon četiri minute drugog dijela Domagoj Vida sjajnim je pogotkom glavom donio izjednačenje Bešiktašu.

Preokret za pobjedu 3:1 dovršio je Quaresma golovima u 77. minuti u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Domagoj Vida igrao je do 63. minute, a umjesto njega ušao je Negredo. Vidi je to bio prvi pogodak u dresu turskog kluba.

Crotone i SPAL snage su odmjerili u sklopu 26. kola Serie A (2:3), a oba je pogotka za domaćina postigao Ante Budimir, nakon odbijene lopte u 49. minuti te glavom u 86. minuti.

SPAL je do pobjede došao zahvaljujući preciznosti Antenuccija u prvom dijelu, zatim mladog hrvatskog reprezentativca Lorenca Šimića i naposljetku Paloschija. Šimić je također mrežu zatresao glavom.

Budimir i Šimić odradili su cijeli susret.

Milan je u posljednjoj utakmici nedjeljnog programa slavio na gostovanju kod Rome 2:0, a hrvatski napadač Nikola Kalinić u igru je ušao u 67. minuti umjesto Cutronea.

Samo sedam minuta poslije proigrao je Calabriju za drugi pogodak crveno-crnih, kojima je to bila treća uzastopna ligaška pobjeda.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri