Spektakli u Kijevu i Lyonu

Počela prodaja ulaznica za finala Lige prvaka i Europske lige

16.03.2018.

Počela prodaja ulaznica za finala Lige prvaka i Europske lige
Foto: Drago Sopta/HNS

Započela je prodaja ulaznica za ovosezonsko finale Lige prvaka u Kijevu te finale Europske lige u Lyonu.

Završna bitka za trofej Lige prvaka bit će održana 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u Kijevu, a prijava za ulaznice moguća je do 22. ožujka u 14:00 sati isključivo na službenim stranicama Uefe.

Na raspolaganju je ukupno 6.700 ulaznica, s obzirom da će navijačima klubova koji budu igrali finale biti namijenjeno  34.000 ulaznica (17.000 po klubu). Kapacitet stadiona za finale je 63.000 gledatelja, a preostale su ulaznice predviđene za domaće organizatore, Uefu, nacionalne saveze, komercijalne partnere i vlasnike televizijskih prava. 

Po završetku procesa prijave, vlasnici ulaznica odredit će se ždrijebom, a raspon cijena iznosi od 70 do 450 eura. Svaka se osoba može prijaviti za dvije ulaznice, a obavijest o uspješnoj prijavi bit će poslana putem elektronske pošte najkasnije do 6. travnja.

Finale Europske lige ove se sezone igra u Lyonu, 16. svibnja, a proces prijave za ulaznice također je otvoren do 22. ožujka u 14:00 sati isključivo na službenim stranicama Uefe.

Dostupno će biti 23.000 ulaznica (kapacitet Stade de Lyona iznosi 57.000 gledatelja) po cijenama od 40 do 150 eura. Vlasnici će također biti određeni ždrijebom, a svaka se osoba može prijaviti za najviše dvije ulaznice. Obavijest o uspješnoj prijavi bit će poslana putem elektronske pošte najkasnije do 6. travnja.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri