Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Vatreni žele uspjeh u novoj garnituri

"Hrvatski dresovi
uvijek su među
najljepšima"

22.03.2018.
"Hrvatski dresovi uvijek su među najljepšima"
foto: Tomislav Pacak
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Marko Pjaca složni su u ocjeni da će Vatreni ponovno nositi jedan od najljepših dresova na Svjetskom prvenstvu.

Peru - Hrvatska
Prijateljska utakmica
23. ožujka 2018., 20:30 (LT)
Stadion Hard Rock, Miami, SAD.

U suradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom Nikeom, Hrvatski nogometni savez predstavio je u srijedu novu garnituru dresova, koju će Vatreni premijerno nositi u prijateljskom ogledu s Peruom, a potom i protiv Meksika, Brazila, Senegala te na nadolazećem Svjetskom prvenstvu.

"Oba su dresa, i crveno-bijeli i tamni, uistinu jako lijepa. Svaki je hrvatski dres bio prekrasan jer imamo nešto posebno, svoje 'kockice'. Nadam se da ćemo u ovim dresovima doživjeti brojne uspjehe", rekao je Mateo Kovačić za hns-cff.hr.

Slično razmišlja i Marko Pjaca, uvjeren da će se hrvatski reprezentativci ponovno vizualno istaknuti na najvećoj svjetskoj pozornici.

"Mislim da su hrvatski dresovi uvijek među najljepšima, bez obzira gdje igramo. Isto vrijedi i za ovu garnituru, koja mi se jako sviđa, i nadam se dobrim rezultatima u njoj", ističe Pjaca.

 

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Azerbajdžan

21.03.2019.

Ljestvica

1.Azerbajdžan000
2.Hrvatska000
3.Mađarska000
4.Slovačka000
5.Wales000