Juventus i Atletico ubilježili 3:0

Mandžukić strijelac, Vrsaljko asistent u ligaškim pobjedama

15.04.2018.

Mandžukić strijelac, Vrsaljko asistent u ligaškim pobjedama
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativci Mario Mandžukić i Šime Vrsaljko dali su vrijedan doprinos sigurnim prvenstvenim pobjedama svojih klubova.

Juventus je u sklopu 32. kola Serie A pred svojim navijačima svladao Sampdoriju 3:0, a za vodeći se pogodak pobrinuo napadač Vatrenih Mario Mandžukić. Nedugo prije odlaska na odmor, Mandžukić je najbolje reagirao na ubačaj Coste i iz blizine zatresao mrežu.

U drugom su poluvremenu Höwedes i Khedira potvrdili slavlje Stare dame, koja na vrhu poretka ima šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Napolija. Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu, a Ivan Strinić ostao je na klupi gostiju.

U 32. kolu Primere Atletico Madrid dočekao je Levante te slavio istim rezultatom. Prvi je pogodak Madriđana potpisao Correa, a u 48. minuti reprezentativni branič Šime Vrsaljko s desne strane asistira Griezmannu za povećanje vodstva na 2:0.

Konačni je rezultat postavio Torres u 77. minuti, a Vrsaljko je igrao od početka do kraja susreta. Atletico Madrid drži drugo mjesto na ljestvici španjolske lige, s 11 bodova zaostatka za vodećom Barcelonom.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri