Prvi u Hrvatskoj

Dennis Gudasić uspješno završio akademski program MESGO

19.04.2018.

Dennis Gudasić uspješno završio akademski program MESGO
Foto: Arhiva HNS

Izvršni direktor Lokomotive Dennis Gudasić prvi je sportski djelatnik u Hrvatskoj koji je položio ispite prestižnog akademskog programa MESGO.

Na svečanoj dodjeli u švicarskom Nyonu, središtu Europske nogometne federacije, Dennis Gudasić primio je certifikat za uspješan završetak akademskog programa MESGO (Executive Master in Sport Governance), pod pokroviteljstvom Uefe te sveučilišta u Londonu (Birkbeck), Limogesu, Lausanni, Lleidi i Mainzu.

Gudasić je prvi sportski djelatnik u Hrvatskoj s tom titulom, a svoj je rad obranio 5. i 6. travnja kao jedan od 16 sudionika četvrte generacije programa.

Ceremoniju dodjele svojim je prisustvom uveličao i zamjenik glavnog tajnika Uefe Giorgio Marchetti, a među govornicima je bio i najmlađi sudionik olimpijskog natjecanja u sanjkanju, prvi Indijac s medaljom u zimskim sportovima, Shiva Keshavan. 

Akademski program MESGO trajao je 18 mjeseci, a uz Dennisa Gudasića završili su ga još Loïc Alves, Kevin Ashby, Heidi Beha, Alexander Bielefeld, Razvan Burleanu, Alexandros Gerontikos, Jakob Høyer, Virgar Hvidbro, Igor Janković, Pavel Kolev, Kepa Larumbe, Jean Michel Ramaroson, Eduardo Tega, Elisa Turrioni i Magdalena Urbańska.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri