Ponovio uspjeh Zlatka Dalića

Zoran Mamić s Al Ainom osvojio naslov prvaka UAE

23.04.2018.

Zoran Mamić s Al Ainom osvojio naslov prvaka UAE
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski trener Zoran Mamić sa svojim je Al Ainom uzeo ligašku titulu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima te pritom izborio i nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Nakon tri godine čekanja te naslova koji je Al Ainu osigurao današnji izbornik Vatrenih Zlatko Dalić, naslovom prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata može se pohvaliti i Zoran Mamić, bivši reprezentativac i nekadašnji trener zagrebačkog Dinama.

Al Ain je titulu osvojio kolo prije kraja prvenstva, a u prilici je osvojiti i dvostruku krunu, s obzirom da u srijedu igra polufinale domaćeg kupa protiv Shabab Al Ahlija, kluba čije boje brani Ante Erceg.

Osim toga, Al Ain će kao prvak Ujedinjenih Arapskih Emirata, odnosno zemlje domaćina, zaigrati na ovogodišnjem Svjetskom klupskom prvenstvu. Mamićeve nogometaše čeka i nastup u osmini finala azijske Lige prvaka, protiv katarskog Al Duhaila.

Pod vodstvom Mamićevog stručnog stožera, u kojemu radi još nekolicina Hrvata, Al Ain je ove sezone oborio nekoliko prvenstvenih rekorda, uključujući i najduži niz bez poraza.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri