Poraz od Češke

Hrvatska U-15 završila turnir Delle Nazioni na desetom mjestu

01.05.2018.

Hrvatska U-15 završila turnir Delle Nazioni na desetom mjestu
Foto: HNS

Hrvatska reprezentacija do 15 godina, pod vodstvom izbornika Mladena Ivančića, zaključila je svoj nastup na tradicionalnom međunarodnom turniru.

U talijanskom mjestu Gonars, u dvoboju za deveto mjesto na prijateljskom turniru Delle Nazioni, Hrvatska U-15 poražena je u utorak od nacionalne selekcije Češke rezultatom 4:2.

Česi su poveli u petoj minuti preko kapetana Hadaša, koji je bio precizan s bijele točke, a u 41. minuti za Hrvatsku je izjednačio Kanižaj. No, potom Česi zahvaljujući Jamboru, Vecheti i Daneku odlaze na teško dostižnih 4:1, da bi u 64. minuti Kanižaj svojim drugim pogotkom postavio konačni rezultat. Češka je, osim toga, imala još jednu prigodu iz kaznenog udarca, no nije ga realizirala.

Za Hrvatsku su igrali Zadro, Vukman (od 68' Burul), Brekalo, Pelivan, Išlić (od 55' Vušković), Kanižaj, Barišić (od 36' Kuprešak), Ćubelić, Baturina (od 42' Milošević), Crnac (od 68' Jerbić) i Vujnović.

Na turniru Delle Nazioni desetoplasirana je Hrvatska tako odigrala neriješeno s Makedoncima, nakon čega je u Skupini A poražena od Italije i SAD-a, da bi u razigravanju svladala Rusiju te naposljetku izgubila od Češke.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri