Tri finala u Ivankovu

Dinamo, Hajduk i Osijek osvojili trofej Kupa

22.05.2018.

Dinamo, Hajduk i Osijek osvojili trofej Kupa
Foto: Drago Sopta/HNS

U utorak su Ivankovu odigrane finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa za pionire, kadete i juniore.

Pioniri: Dinamo - Hajduk 2:0 (1:0)

Već u drugoj minuti bogatog nogometnog programa u Ivankovu pao je prvi pogodak - Barišić je nakon pogreške Hajdukove obrane doveo Dinamo u vodstvo. Splićani su imali nekoliko prilika za poravnanje, uključujući i nerealizirani kazneni udarac u 19. minuti, no vratar Modrih Zadro nije se dao svladati. Na početku drugog dijela Kanižaj je odličnim udarcem iz daljine potvrdio Dinamovu pobjedu i osvajanje trofeja.

Foto: Drago Sopta/HNS

Kadeti: Hajduk - Osijek 5:3 (0:0 - 11m)

Finalna utakmica u konkurenciji kadeta nije ponudila pogotke - iako je, primjerice, Hajduk preko Vuškovića zatresao okvir gola - te je odluka naposljetku pala u raspucavanju s bijele točke. Već u prvoj seriji Bognar nije realizirao svoj pokušaj, potom su točni bili Jošćak, Vuksan i Branšteter, ali kako su Splićani bili precizni u svih pet navrata (Vušković, Brnić, Galić, Jenjić, Šarić), trofej je krenuo u grad pod Marjanom.

Foto: Drago Sopta/HNS

Juniori: Osijek - Lokomotiva 5:3 (1:1, 1:1 - 11m)

Pobjednik Hrvatskog kupa odlučen je na jedanaesterce i u kategoriji juniora. Lokomotiva je protiv Osijeka povela preko Kastratija u 22. minuti, da bi u 31. minuti Bubalo izjednačio pogotkom glavom. S bijele su točke za Osječane precizni bili Magdić, Durdov, Soldić i Bubalo, za Lokomotivu Skansi i Zdunić, dok je dvije odlučujuće obrane upisao Osijekov vratar Barešić, zaustavivši pokušaje Rufatija i Hujbera.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri