Izbornik o finalu Lige prvaka

Dalić: "Drago mi je zbog Luke i Matea, a žao zbog Dejana"

27.05.2018.

Dalić: "Drago mi je zbog Luke i Matea, a žao zbog Dejana"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, u kojemu su Luka Modrić i Mateo Kovačić protiv Dejana Lovrena došli do nove europske titule.

O razvoju zbivanja na terenu

"U prvih 30 minuta Liverpool je bio puno bolja momčad, zahvaljujući kvalitetnim dodavanjima i čvrstom, agresivnom presingu nisu dali Real Madridu nikakvu šansu. No, nakon ozljede Salaha pala im je igra, očito su izgubili i na samopouzdanju i Real Madrid je preuzeo konce igre u svoje ruke. Nije Real Madrid odigrao sjajno, ali dao je tri gola i dobio finale na iskustvo. Liga prvaka je Realovo natjecanje, tu Real zasluženo prolazi bez obzira na neobične golove".

O Modriću, Kovačiću i Lovrenu

"Drago mi je zbog Luke i Matea, a žao mi je zbog Dejana. Čestitam pobjedničkom dvojcu i nadam se da će Dejan imati i neku drugu prigodu. Luka i Dejan bili su među boljim igračima ovog finala, pogotovo Luka s obzirom da je njegova momčad pobijedila. Niti jedan nije griješio, a Dejan je još i bio asistent za pogodak. Bilo nam je jako lijepo imati trojicu igrača u finalu i lijepo je bilo vidjeti poslije utakmice u koliko su dobrim odnosima".

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri